Kunder

Kundcase

Casebild
Idag har vi bättre överblick över den samlade kompetensen i hela företaget och ett bättre samarbete mellan enheterna. De anställda har samtidigt fått en smartare karriärutveckling.
- Fredrik Blomqvist, utvecklingsansvarig på Veolia. Veolia är världsledande inom optimerad resurshantering. Med 179 000 anställda världen över utformar och tillhandahåller vi lösningar inom energi, vatten, avfall och underhåll, som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Vi hjälper städer och industrier att hantera, optimera och göra det bästa av sina resurser för att främja övergången mot en cirkulär ekonomi.
Ladda ner
Casebild
Idag har våra anställda möjlighet att få kompetensutveckling från första arbetsdagen. Möjlighet till kompetensskattning, validering och ett stort utbildningsutbud har gjort skillnad, även för de anställdas samhörighet i företaget.
- Joakim Lundin, utbildningskoordinator på Frösunda Omsorg. Frösunda Omsorg är ett nationellt privat vård- och omsorgsföretag med verksamhet inom personlig assistens, individ och familj, äldreomsorg och funktionsnedsättning.
Ladda ner
Casebild
Vi har stort förtroende för Netcompetence och deras enkla verktyg. Idag är det både lättare att utbilda och att delta i utbildningar hos oss.
- Malin Sjöman, kompetensutvecklare på Kommunals a-kassa. Kommunals a-kassa utreder och betalar ut ersättning till arbetslösa medlemmar. De är en egen ekonomisk förening men delar medlemmar med fackförbundet Kommunal och hade i december 2013 runt 540 000 anslutna medlemmar.
Ladda ner

Bank/Försäkring/Finans

refenskunder-bank-finans

Retail/Handel

referenskunder-retail

Offentlig sektor

referenskunder-offentlig-sektor

Och många andra branscher

othercustomers