Netcompetence + Reach for Change = Sant

Netcompetence + Reach for Change = Sant

Vi kan nu berätta att Netcompetence är stolt sponsor av Reach for Change – en ideell organisation som hjälper sociala entreprenörer att utveckla sin verksamhet och ge barn runtom i världen möjlighet till ett bättre liv. Barn, ungdomar och utbildning är områden som vi på Netcompetence brinner för, därför är vi mycket stolta över möjligheten att sponsra Reach for Change.

I vår bransch får vi dagligen se exempel på hur viktig medarbetarutveckling är för en organisation och vi vet att det krävs ett starkt team för att kunna leverera toppresultat. Vi har därför valt att sponsra Reach for Change med vår portal för medarbetarutveckling så att de kan hjälpa fler sociala entreprenörer.

Om Reach for Change

Reach for Change är en ideell organisation som startade i Sverige 2010 av Kinnevikgruppen och Sara Damber. De identifierar och stöttar Change Leaders, d.v.s. lokala sociala entreprenörer med idéer som gör livet bättre för barn. Genom Reach for Change får de tillgång till professionell rådgivning, finansiering och ett globalt nätverk så att idéerna kan växa och göra systematisk och hållbar skillnad för så många barn som möjligt.

Idag finns Reach for Change i 17 länder på tre kontinenter och stödjer mer än 100 Change Leaders runtom i världen.

Läs mer om Reach for Change på http://sweden.reachforchange.org/sv/