Om Netcompetence

Vi förenklar medarbetarutvecklingen!

Vi på Netcompetence är övertygade om att medarbetaren är ett företags viktigaste konkurrensfördel. Det är därför vi utvecklat vårt digitala verktyg för att förenkla just medarbetarresan. Genom vår egenutvecklade SaaS-lösning för Talent Management digitaliserar vi processen för kompetensanalyser, lärande, målstyrning och hantering av certifikat.

Vårt mål är att våra kunder ska uppleva vår portal som enkel och lättillgänglig. Att ha en enkel navigering, ett responsivt gränssnitt och en molnbaserad produkt är därför självklarheter för oss.

Netcompetence är ett lönsamt svenskt bolag med god tillväxt. Bolaget grundades 1999 och har idag 100 kunder och 300,000 slutanvändare som använder vår portal.

Historia

Netcompetence startades 1999 av Johan Skärskog som ville hjälpa organisationer att på ett enklare sätt utbilda geografiskt spridda medarbetare, partners och kunder. Detta skedde initialt på CD-rom (!), men ganska snabbt tog Internet över.

2002 togs första versionen på vårt Learning Management System (LMS) fram till Manpower. Under de kommande åren tillkom referenskunder som Bilprovningen, SOS Alarm och Kriminalvården. Ny funktionalitet adderades för tester och certifikat samt kursadministrativt stöd för alla typer av kurser såsom fysiska träffar, e-learning och blended learning.

Vårt största steg tog vi dock 2011 när vi valde att byta fokus från lärande till ”Talent Management”. Johan som startat Netcompetence är också elitidrottare och hämtade inspiration från det sätt man arbetar med idrottstalanger och målstyrning. Målet var ett lättanvänt verktyg för den som coachar medarbetare – resultatet blev Netcompetence Talent Management Portal

Jobba hos oss!

Vill du hjälpa företag att förenkla deras medarbetarutveckling? Marknaden har aldrig varit så het och vi behöver därför utöka vårt team. Vill du hänga med? Se våra lediga jobb här!

Prenumerera på våra nyhetsbrev

Vill du ta del av de senaste trenderna inom HR och få tips om våra senaste artiklar, frukostseminarium och webinars? Anmäl dig då till våra nyhetsbrev här!

En långsiktig partner

En investering i system inom Talent Management är en långsiktig investering, därför är det viktigt med en leverantör som finns kvar även i morgon. Väljer du Netcompetence får du en partner med god kreditvärdighet. Netcompetence har funnits i 15 år och vi kommer att finnas i många år till. Läs mer om våra partners här.