Välkommen till Netcompetence, Frida Olsson!

Välkommen till Netcompetence, Frida Olsson!

Välkommen till Netcompetence, Frida! 

Stort tack!

Berätta lite om din bakgrund!

Senast har jag jobbat på Menigo där jag var verksamhetsutvecklare inom HR och ekonomi mot våra interna kunder. Alla IT-frågor som inte var support gick via mig. Innan det jobbade jag i åtta år som konsult inom affärssystem på Evry med ett system som heter Jeeves. Min roll där var att agera projektledare, lösningsarkitekt och kundansvarig för våra kunder, men jag var också ansvarig för vårt team i Stockholm.

Hur kommer din roll se ut här på Netcompetence?

Jag kommer jobba som Customer Success Manager, det vill säga kundansvarig. Jag kommer att ansvara för och hjälpa till att konfigurera implementationer åt nya kunder och hjälpa befintliga kunder att få ut så mycket som möjligt av systemet.

Du har en lång erfarenhet av system, vad har du för tips till våra kunder?

Våga testa och våga fråga. Ett system är inte farligt så våga prova dig fram och är du osäker så våga fråga. Det finns alltid mycket mer att göra i ett system än vad man tror.

Tack Frida och åter igen, välkommen till Netcompetence!